AgriCooling aanwezig op Aardappel Demodag en Interpom

We presenteren binnenkort onze bewaaroplossingen op twee toonaangevende evenementen in de agrarische sector. In deze blog vertellen we graag meer over de evenementen en waar je eventueel meer informatie kunt vinden.

 

Aardappel Demodag in Westmaas (NL)

Op 21 augustus 2024 zullen we aanwezig zijn op de Aardappel Demodag in Westmaas. Dit evenement is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die actief is in de aardappelsector. Bezoekers kunnen onze nieuwste koeltechnologieën bekijken, ontworpen om de versheid en kwaliteit van aardappelen te behouden vanaf het moment van oogsten tot aan de uiteindelijke distributie. De Aardappel Demodag biedt een unieke gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen in de aardappelketen. Meer informatie over dit evenement is te vinden op de Aardappel Demodag website.

 

Interpom in Kortrijk (BE)

Later dit jaar, op 24, 25 en 26 november 2024, zullen we deelnemen aan Interpom in Kortrijk. Interpom is een prestigieuze beurs die de volledige aardappelketen vertegenwoordigt, van teelt tot verwerking en distributie. Tijdens deze driedaagse beurs zullen we onze geavanceerde koeloplossingen demonstreren die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de aardappelindustrie. Dit evenement biedt een uitgebreide blik op de nieuwste trends en innovaties binnen de sector. Voor meer informatie kunt u de Interpom website bezoeken.

 

Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken op beide beurzen en te ontdekken hoe AgriCooling uw bedrijf kan helpen met efficiënte en betrouwbare koeloplossingen. We kijken ernaar uit u te ontmoeten en samen te werken aan een koelere toekomst voor de aardappelsector!

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!