Over ons

Over Stijn:

Na het succesvol afronden van zijn ingenieursstudies is Stijn direct gestart bij een groot koeltechnisch bedrijf in België. Hier heeft hij vele jaren werkervaring opgedaan in het ontwerpen van zowel grote als kleine koelinstallaties met alle mogelijke synthetische en natuurlijke koudemiddelen. Hij heeft in verscheidene sectoren gewerkt, maar voornamelijk in de opslag en distributie van food & beverage. Intussen heeft Stijn zo’n 12 jaar werkervaring in de koeltechnische sector en productbewaring.

Zijn doel is om alle zorgen uit handen te nemen van zijn klanten. Door zijn vakkennis en ervaring te gebruiken, werkt hij samen met zijn klanten naar het beste resultaat!

Over Stefan:​

Na jaren als servicetechnicus en projectleider AGF te hebben gewerkt, was het voor Stefan tijd om verder te gaan als zelfstandig ondernemer. Hij startte dit geweldige avontuur op in samenwerking met Stijn en Ventri en is vastbesloten om Agri Cooling samen met zijn partners op succesvolle wijze te leiden.

Dankzij zijn jarenlange ervaring en opgedane kennis, is Stefan in staat om efficiënte oplossingen aan te bieden voor koeltechnische problemen. Ook is hij betrokken en denkt hij altijd in oplossingen voor zijn klanten.

Stefan hecht waarde aan zijn klanten. Problemen kent hij niet, oplossingen wel!